+31 53 433 1914

BEVEILIGING

Het is belangrijk om uw auto goed te beveiligen tegen diefstal en inbraak. Zowel voor uzelf als voor de verzekeraar is het van belang dat uw auto beveiligd is met een gecertificeerd systeem. Frank Horsthuis is SCM gecertificeerd en kan u voorzien van de beste beveiligingssystemen.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de eisen van uw verzekeraar kunt u voor verschillende klassen beveiligingssystemen kiezen. Voor advies op maat kunt u contact opnemen via het contactformulier. Onze betrouwbare systemen zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel op stap kunt gaan.

AUTO ALARM

Elke 2 minuten wordt er in ons land een auto opengebroken. Elke 16 minuten wordt er één gestolen. Dit zijn er zo’n 15000 per jaar. IN 20 SECONDEN IS UW AUTO WEG!!! Frank Horsthuis biedt diverse SCM goedgekeurde alarmsystemen voor uw voertuig.

Volgsysteem

Wanneer de verzekering een vvs plus systeem eist houdt dit in dat er een voertuigvolgsysteem met jamming detectie ingebouwd moet worden. Dit systeem moet aangemeld worden bij een gecertificeerde PAC (particuliere alarmcentrale). Wanneer er een diefstal van het voertuig gemeld wordt, neemt de PAC direct contact op met de politie om het voertuig te vinden.

TERUGVINDSYSTEEM

Autonoom systeem met eigen stroomvoorziening en meldt zich 1 of 2 keer per dag. Het systeem kan overal en in elk type auto, boot, caravan, graafmachine of aanhanger worden ingebouwd. Aan het systeem zitten abonnementskosten verbonden. Tevens is het mogelijk om SCM te certificeren.

TRACK & TRACE/Rittenregistratie

Rittenregistratie: voorkom bijtelling en houd controle. Met een track en trace systeem kunt u alle voertuigen van uw wagenpark realtime volgen. Op ieder gewenst moment zijn alle gegevens te bekijken en op te halen. Onze systemen hebben het Ritregistratie Keurmerk waardoor het voldoet aan de door de belastingdienst gestelde eisen.

VOERTUIG SIGNALERING

Duidelijk herkenbaar door middel van voertuig signalering. Wij bieden op maat gemaakte voertuig signalering voor elk type auto. Wij monteren o.a. zwaailampen, interieurverlichting, grillflitsers en werkverlichting.

Dashcam

Met een dashcam heeft u een paar extra ogen op weg. Dashcams worden steeds belangrijker voor verzekeringsmaatschappijen en de politie. Via een dashcam is snel zichtbaar hoe een ongeluk is ontstaan en wie de schuldige is.

CONTACT

14 + 12 =