+31 53 433 1914

COMFORT

Frank Horsthuis biedt vele mogelijkheden om het verblijf in uw auto zo aangenaam mogelijk te maken. Moderne auto’s bieden over het algemeen al veel comfort, maar dit valt altijd nog te verbeteren of uit te breiden.

Voor advies op maat kunt u contact opnemen via het contactformulier!

DAB+

DAB+ is digitaal radio luisteren via de ether in je auto. Met een nieuwe digitale DAB+ radio geniet je niet alleen van meer zenders dan op FM, je krijgt ook digitale geluidskwaliteit.

CARPLAY/ANDROID

CarPlay en android zijn de vernieuwde methodes om je smartphone te verbinden met je autoradio. Je ziet hetzelfde op de telefoon als radio. Bellen, navigeren en muziek afspelen was nog nooit zo eenvoudig.

NAVIGATIE

Moderne navigatiesystemen loodsen u feilloos naar uw bestemming, zowel in eigen land als in het buitenland. Met een navigatiesysteem kunt u zich tijdens het rijden volledig op het verkeer concentreren en hoeft u zich niet te bekommeren om de route. Dit betekent dat u veilig en ontspannen de weg op kunt.

CAMERA SYSTEMEN

Als uitbreiding op het in de auto aanwezige systeem of als stand-alone systeem. Er zijn vele autospecifieke camera’s te koop waaronder veel remlichtcamera’s voor de meest populaire modellen busjes. Voordeel: strak uiterlijk en geen schade. Beeldschermen zijn er van 3,5″ inch tot 7″ inch. Een birdview 360 graden systeem behoort ook tot de mogelijkheden.

PARKEER SENSOREN

Voorkom dure reparaties, laat parkeersensoren inbouwen. Wij kunnen leveren en bouwen tevens vele soorten in. Van simpele achteraf inbouw tot originele systemen op het beeldscherm van uw auto.

CRUISE CONTROL

Voor bijna alle moderne auto’s is achteraf een cruise control in te bouwen. Minder snelheidsovertredingen en kramp in de benen na lange ritten. Bijkomend voordeel: brandstofbesparing.

INCAR ENTERTAINMENT

Een tablet in een auto inbouwen voorin of achterin !!! Geen probleem. Wij beschikken over zeer veel verschillende installatiematerialen waardoor het resultaat als af fabriek is. 10″ inch scherm, touchscreen, dvd-speler, WI-FI, HDMI, USB, Micro-SD, android, IOS.

CARKIT / BLUETOOTH

Met behulp van een carkit kunt u gemakkelijk en veilig bellen in uw auto. Alle carkits werken tegenwoordig via bluetooth waardoor het meestal ook mogelijk is om muziek via Spotify te streamen. Wij leveren originele en aftermarket systemen. Om de prijs hoeft u het niet te laten, één bekeuring en de carkit is al betaald!

CONTACT

14 + 5 =